Lieve papa’s!

Vandaag worden jullie in het zonnetje gezet, want wat zijn wij moeders blij met jullie!
Bij alle papa’s die ik heb mogen fotograferen zie en voel ik de liefde voor hun kindje(s). Dankbaar dat ik al deze stoere mannen voor de lens heb gehad en dat zij dit allemaal met liefde hebben gedaan.
Geniet van deze jullie dag en laat je vooral heel erg verwennen door je kindjes!

Welke papa verwen jij vandaag extra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK PROJECTEN

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

Meer inspiratie opdoen?