BOEK NU

ONTVANG 10% KORTING OP JOUW 1E BOEKING

Mijn hart gaat sneller kloppen van het vastleggen van events die een diepgaande betekenis hebben voor diegene die er aan deelnemen. Is jouw event een moment om het leven te vieren, een adembenemende breathwork sessie, een intieme vrouwencirkel, een transformerend retreat (binnen- of buitenland), een healing hike in het buitenland of een ijsbad ervaring?
I'M YOUR GIRL!

Elk van deze events heeft een uniek karakter met emoties, verhalen en (zelf)liefde en ik kan niet wachten om deze dierbare momenten op een respectvolle en empathische manier voor altijd vast te leggen. Ik geloof echt in de kracht van fotografie die jou terug brengt naar die waardevolle momenten en de gevoelens die ermee gepaard gaan. Momenten die de kern van het event die jouw hart sneller doen kloppen, vastleggen. Beelden creëren die een leven lang mee gaan en momenten vast leggen die jouw event uniek maken. 

time

change

IT'S

TO MAKE A

Mijn beelden brengen de energie en de reis van jouw event tot leven

tell me more

Mijn werkwijze

01. voorbereiding

Voorafgaand aan elk event plan ik graag een gesprek in met jou om met jou mee te duiken in jouw event, jouw doelen en de deelnemers.
Deze inzichten zorgen ervoor dat ik me optimaal voor kan bereiden en me volledig in kan leven in de ervaring die ik ga vastleggen.

De momenten zoals ze zich natuurlijk ontvouwen, zal ik met liefde zo vastleggen. Op gepaste afstand en met respect voor jouw deelnemers, vang ik de oprechte reacties en emoties op die tijdens jouw event ontstaan.

VOLGENDE STAP

Mijn werkwijze

02. event

Tijdens jouw event ben ik aanwezig met respect voor de intimiteit en privacy van de deelnemers. Mijn aanwezigheid zal respectvol en discreet zijn, zodat ik authentieke momenten kan vastleggen zonder de natuurlijke flow te verstoren.
Mijn beelden zullen een verhaal vertellen dat woorden soms niet kunnen overbrengen. Beelden die ervoor zorgen dat de unieke reis die de deelnemers tijdens het event doormaken van het scherm afspatten. Een weerspiegeling van de dieperliggende gevoelens die de deelnemers ervaren, zodat zij een prachtige tastbare herinnering over houden aan jouw event.

VOLGENDE STAP

Mijn werkwijze

03. OPLEVERING

Na het event neem ik de tijd om de beelden zorgvuldig te selecteren. Mijn edit proces is subtiel en gericht op het verbeteren van de natuurlijke beauty van de beelden, terwijl het de authenticiteit behoudt.
Zodra de beelden klaar zijn, ontvang je deze in een gallery waaruit je ze kan downloaden. Beelden die een blijvende herinnering bieden aan de betekenisvolle ervaringen die zijn gedeeld.


VOLGENDE STAP

INVESTERING

Elk evenement is uniek en daarom hanteer ik tarieven op basis van een persoonlijke offerte. Mijn doel is om jouw de best mogelijke fotografie ervaring te bieden, volledig afgestemd op jouw behoeften en visie.

Bij het opstellen van de offerte hou ik rekening met de duur van het event, het aantal deelnemers en andere specifiek verzoeken. De tarieven zijn flexibel en worden op maat gemaakt van jouw unieke behoefte.

Een voorafgaand gesprek om jouw visie, doelen en specifieke wensen te bespreken.
Mijn creativiteit tijdens jouw event om authentieke momenten vast te leggen.
Subtiele edit van geselecteerde beelden om de natuurlijke beauty te verbeteren.
Gallery met de geselecteerde te downloaden beelden die het unieke verhaal van jouw event vertellen.

what's in it for you?

Yess! stuur mij een offerte

review

"......ze voelt als een dagboek die vastlegt wat er gebeurt precies op het moment dat het gebeurt."

Wat kan ik zeggen over de foto’s die Silvie maakt van de events die ik organiseer? Ze weet precies wat ze op welk moment vast mag leggen. En doet dit heel discreet. 

Van schater momenten, naar intens verdriet, door naar de dansvloer. Hoe zij precies weet de kracht en de magie van mijn events vast te leggen vind ik bewonderenswaardig. Voor mij is ze meer dan een fotograaf, ze voelt als een dagboek die vastlegt wat er gebeurt precies op het moment dat het gebeurt. Voor mij is Silvie goud waard.

VOLGENDE REVIEW

- Tadisha -
georginelize.nl

review

"Je bent erbij en toch weet je als fotograaf niet op te vallen en zo de mooiste en puurste momenten vast te leggen!"

Lieve Sil, bedankt voor de mooie foto’s van het event. Waar ik vooraf dacht dat ik door zou hebben wanneer je een foto zou maken was dat helemaal niet zo. Je bent erbij en toch weet je als fotograaf niet op te vallen en zo de mooiste en puurste momenten vast te leggen! Bedankt voor de fijne en mooie beelden, een dierbare herinnering van een heel tof event!

VOLGENDE REVIEW

- saskia -
deelneemster georginelize.nl

faq

Waarom is het belangrijk dat ik mijn event/retreat laat fotograferen?

Dit is niet alleen waardevol voor jou als organisator, maar ook voor jouw deelnemers. Het zal een mooie bijdrage leveren voor de reis van de deelnemers en voor jouzelf om terug te kijken naar bijzondere momenten en jezelf terug te zien op beeld. Daarnaast heb je mooie content om te delen voor een volgend event/retreat. 

Wat doen we waneer niet iedereen op de foto wil?

Allereerst hoop ik dat de deelnemers de waarde inzien van de beelden die worden gemaakt. Maar het feit dat ik foto's van ze maak, wil niet zeggen dat ze per definitie gebruikt zullen worden voor website en social media content. Hier zullen we vooraf via de mail contact over hebben met de deelnemers. Mocht iemand echt niet gefotografeerd willen worden, zal ik hier op een creatieve manier mee omgaan.

ik organiseer een meerdaags retreat/hike in het buitenland, ga je mee?

Is that even a question?! Natuurlijk ga ik mee! Net als voor de andere events/retreats maak ik met liefde een persoonlijke offerte die volledig aansluit bij jouw wensen. 

ik wil meer weten!