Als geboren Westlandse woon ik alweer 16 jaar in Zoetermeer met mijn man Sebastiaan en m'n 2 dochters Noa (2008) en Ise (2010). 

Ik ben een mega theeleut, bij voorkeur groene thee, verse gember of munt thee. Maar een wijntje op z'n tijd vind ik ook heel erg genieten.. en met ‘speciale’ gelegenheden word ik heel blij van gintonic.

Mijn favoriete seizoen is de lente. Ik word zo blij van die eerste zonnenstralen en wandelingen langs de plassen zonder jas.

Als vakantiebestemming kies ik wel graag een land waar het lekker warm is. Zo staat Curaçao (waar we in 2010 waren), Bali en Zuid Afrika nog op mijn wensen lijstje. 

ik ben silvie

silvie

Hi!

Vrolijksteenbok – dochter(s) – fotografie1981
mama – geduldigpositief – fanatiek – getrouwd
emokip – liefde – lippenbalsemspiritualiteit 
genieten - Applezus – newborn – Zoetermeer
nieuwsgierig  - zomer – eerlijkbehulpzaam – toetjes
baby’s - enthousiast – puur – passievolmeditatie
daglicht - strandRituals – Sony – Tony Chocolonely
knuffels - gevoelig – Pinot Grigiocarpaccio – Italie
(online) shoppenmuziek – truffel kruidnoten
 friends - natural – gintonic – WestlandInstagram 
lente- verse munttheeItaliaans ijs – Bali

Foto: BirthDay Geboortefotografie

Foto: Lisenka L'Ami

Op 26 december 1981 -een prachtige witte 2e kerstdag- ben ik geboren in het Westlandse Maasdijk.

Toen ik 5 jaar was en inmiddels grote zus van een broertje, verhuisde we naar Honselersdijk waar in 1988 ook nog een zusje ons gezin verrijkte.

Ik heb hier met veel plezier gewoond totdat ik op m'n 24e in 2006 m'n ouderlijk huis verliet om te gaan samenwonen met Sebastiaan in Zoetermeer.

Mijn bouwjaar...

Dit jaar werd ik op 26 juni voor de eerste keer mama van dochter Noa Lynn. Een mini poppetje van 2810 gram die werd geboren na een zwangerschap van 39,2 weken. Hoe graag ik ook thuis wilde bevallen... met volledige ontsluiting moest ik toch naar het ziekenhuis, omdat ze een sterrenkijker bleek te zijn.

Toen Noa ruim 2 maanden was, trouwde Sebas en ik op 6 september  op een sprookjesachtige manier met alles erop en eraan! Een dag om nooit te vergeten!

Bijzonder jaar...

Op 20 maart dit jaar mochten we onze 2e dochter in ons gezin verwelkomen. Wederom wilde ik proberen om thuis te bevallen en na een vrij snelle bevalling werd nog geen 2 uur na de uitgerekende datum Ise Bo thuis geboren.

Super genieten met 2 meiden zo dicht op elkaar.. Ook wel tropen jaren genoemd, maar ik had ze voor geen goud willen missen! Ze groeien op als elkaars beste vriendinnetjes en dat zijn ze nog steeds.

2e dochter in ons gezin..

Foto: Malou Peters Fotografie

Nadat ik al een aantal jaren heb mogen 'oefenen; op m'n eigen meiden, gingen steeds meer mensen mij vragen om hun te fotograferen. Het begon met familie en bekenden, maar al snel wisten ook onbekende mij te vinden...

Dit jaar heb ik dus besloten mijn droom waar te maken en mijn hart te volgen... Ik wilde zo graag de emoties van een geboorte vast leggen!

En in September van dit jaar kwam deze wens uit en fotografeerde ik mijn eerste geboorte. Niet alleen werd er toen een prachtig jongetje geboren, maar ook mijn bedrijf: BY SILVIE

By Silvie is geboren...

2021... het jaar waar ik besloot om ook de vrouwelijke ondernemer te laten shinen. Prachtige beelden te maken van een unieke en prachtige jij!

Het fotograferen van geboortes zet ik even 'on hold' en focus mij op deze nieuwe doelgroep. En ik kan je zeggen... ik vind deze doelgroep GEWELDIG!

van geboortes naar vrouwelijke ondernemers...

1981
2008
2010
2012
2021

tijdlijn

THE JOURNEY