BOEK NU

ONTVANG 10% KORTING OP JOUW 1E BOEKING

Mijn naam is Silvie, geboren tijdens de witte kerst in 1981. Sinds 2006 woon ik in Zoetermeer, omdat ik voor de liefde verhuisde vanuit 't Westland. In september 2008 ben ik met deze liefde getrouwd en inmiddels zijn wij trotse ouders van onze 2 heerlijke dochters Noa (2008) & Ise (2010).
⁠ 
Het mooiste van mijn spirituele reis so far vind ik dat ik het gevoel heb dat ik steeds meer helemaal mezelf kan zijn. Door meer te luisteren naar m'n gevoel, intuïtie en mijn lichaam, ontdek ik steeds meer antwoorden in mijzelf, dat alles wat ik ben en wil weten al in mij zit. Ik geloof in de kracht van spiritualiteit, selflove, verbinding en het vieren van het leven met bubbels.

En hoe meer rust er in mijn hoofd is, hoe meer ruimte er in mijn hart ontstaat. En hieruit ontstaat zoveel creativiteit... 
⁠ 

You!

Hi

Nice to meet 

leukerd!

Foto: Eva Zoe Fotografie

Foto: Eva Zoe Fotografie

Vrolijksteenbok – dochter(s) – fotografie1981
mama – geduldigpositief – fanatiek – getrouwd
emokip – liefde – lippenbalsemspiritualiteit 
genieten – Applezus – newborn – Zoetermeer
nieuwsgierig  - zomer – eerlijkbehulpzaam – toetjes
connectie – enthousiast – puur – passievol 
meditatie – daglicht – strandRituals – boudoir
Tony Chocolonely – knuffels – gevoelig
Pinot Grigiocarpaccio – Italie – yoga
verbinding – muziek – friendsnatural
truffel kruidnoten – gintonicWestland
Instagram – lentebubbels – verse muntthee

Foto: BirthDay Geboortefotografie

Foto: Eva Zoë Fotografie

WHAT I  LOVE  THE MOST

love

      Mijn missie        

Ik wil jou graag laten zien hoe mooi je bent als vrouw, als business babe... Jou dat stukje zelfverzekerdheid geven. Die krachtige vrouw die haar dromen najaagt, risico's durft te nemen en haar eigen pad durft te bewandelen! Ik deel heel graag jouw verhaal, jouw werk, jouw boodschap!

De kracht van verbinding fotograferen, waardoor de waarde van een moment wordt versterkt, vult mijn hart met liefde!! Of dat nou verbinding is met je business, met je persoonlijke (spirituele) reis of wanneer je jouw prachtige retreat host. Met mijn beelden wil ik je raken, inspireren en jouw groei bevorderen.

Elke keer dat ik een verhaal mag vast leggen -de wereld mag laten zien welke krachtige vrouw er in jou schuilt- voel ik me zo dankbaar! Samen halen we het mooiste van jouw persoonlijke reis en je business naar boven.

"die                       vrouw die haar dromen najaagt en haar eigen pad bewandelt"

let's create                    together!

Foto: Eva Zoe Fotografie

Foto: Jessica Groenwegen

krachtige

magic

IK KIJK ER NAAR UIT JOU TE ONTMOETEN!

NEEM CONTACT OP