BOEK NU

ONTVANG 10% KORTING OP JOUW 1E BOEKING

LAAT ZIEN WIE JE ECHT BENT!
Wie ben je? En waarom moet een klant voor jou kiezen? Om je te onderscheiden in jouw branche is het belangrijk om een authentiek merk te creëren. Jij bent uniek, er is niemand zoals jij en precies dat is jouw Super Power! 

Wil jij -als creatieve (vrouwelijke) ondernemer- ook opvallen in jouw branche? De klanten aantrekken waarmee je het allerliefst werkt? Met krachtige beelden van een persoonlijke en unieke jij, vertellen we samen jouw verhaal. Beelden met de echte en unieke jij zullen je helpen om jouw ideale klant te bereiken en te laten zien wie jij bent.

beautiful

let's create
something

Samen vertalen we jouw sterke en unieke aspecten naar mooie, passende en authentieke content.

tell me more

Reiskosten buiten Zoetermeer (0,40 per km)
Parkeerkosten
Kosten shoot locatie (optioneel)

EXCLUSIEF

INCLUSIEF

444,-

Telefonische intake
2 uur shooten
30 HR beelden 

shoot

silver

business

ex 21% btw

yes please

Mogelijkheid tot bijbestellen extra beelden

investering

Mijn werkwijze

01. voorbereiding

Wie ben je? Wat wil je laten zien? Wat maakt jou jou?
Dat is precies waar we tijdens een telefonische kennismaking verder induiken en finetunen.

Ook wil ik je vragen een moodboard te maken die we tijdens dit gesprek kunnen bespreken. Ik denk mee over de locatie, styling, kleding  en andere toffe ideeën. Samen vertalen we jouw sterke en unieke aspecten naar mooie, passende en authentieke content voor jouw bedrijf.

VOLGENDE STAP

Mijn werkwijze

02. SHOOT

Yes, let's go!! First of all... relax & enjoy! Dat klinkt makkelijker dan het in het begin zal zijn, maar ik beloof je dat alleen de eerste 5 minuten even spannend zullen zijn. Wat voor mij belangrijk is, is dat jij je op je gemak voelt... Ik ga voor een eindresultaat waar jij jezelf volledig in herkent!

We maken beelden van jou working on your passion, van jouw producten of creatieve dienst, jouw locatie (studio, atelier, winkel, keuken) en we maken mooie detail- en sfeerbeelden.

Heb je er al zin in??


VOLGENDE STAP

Mijn werkwijze

03. OPLEVERING

Binnen drie weken ontvang je de link voor jouw online gallery met de ge-editte beelden van je shoot. Je kan kiezen voor het aantal beelden die in het door jouw gekozen pakket zitten. Ben je zo enthousiast en wil je alle beelden? Dat kan!  Beelden bijbestellen is mogelijk.

Jouw  beelden ontvang je vervolgens via WeTransfer.com om je website en social media helemaal persoonlijk te maken. 

VOLGENDE STAP

review

"In de voorbereiding super fijn meegedacht, echt ingezoomd op wat je samen van te voren hebt besproken over wat je eigen idee is"

Ik ben niet iemand die zich comfortabel voelt voor de camera en daar al helemaal niet veel ervaring in heeft. In de voorbereiding super fijn meegedacht, echt ingezoomd op wat je samen van te voren hebt besproken over wat je eigen idee is en vanuit ervaring wat zij daar aan toe kan voegen dat was al heel fijn. Tijdens de shoot voelde ik me compleet op m'n gemak, en heb ik prachtige foto's ontvangen waar vooral de spontane momenten zo mooi zijn geschoten. Ook denkt ze mee over foto's voor content (ik hoef niet overal mijn gezicht in te brengen) die je ook goed kunt inzetten. Ik ben heel gelukkig, dank je wel Silvie!

VOLGENDE REVIEW

- lisanne -
light your soul

review

"......Silvie heeft me enorm veel zelfvertrouwen gegeven en ik ben onwijs blij met het resultaat."

Voor het opstarten van mijn cateringbedrijf heb ik Silvie gevraagd om foto’s van mij en mijn gerechten te maken die ik kan gebruiken op mijn website/socials.
Het contact met Silvie verliep heel vlot en een datum was snel geprikt. Voor de camera staan voelt voor mij niet natuurlijk en ik zie mezelf niet graag terug op foto’s maar Silvie heeft me enorm veel zelfvertrouwen gegeven en ik ben onwijs blij met het resultaat.
Silvie is een hele lieve vrouw die echt de tijd heeft genomen om alles mooi vast te leggen. Het zijn prachtige professionele foto’s geworden die ik binnen 48 uur in mijn mailbox had!

VOLGENDE REVIEW

- Romy -
roomservice

review

"Jouw oog voor detail, de rust en warmte. Het was een feestje om voor je camera te mogen zitten."

OMG Sil....
ZO TOF EN MOOI!!
Ik ben er stil van... het is je gelukt om me stil te krijgen.
Ik ben hier MEGAAA MEGAAA BLIJ MEE EN ZOOOO ONTZETTEND DANKBAAR!

Jij bent fantastisch lieve Sil! 
Jouw oog voor detail, de rust en warmte. Het was een feestje om voor je camera te mogen zitten. Mensen treffen het met jou!

VOLGENDE REVIEW

- misha -
made by mies

review

"Silvie ziet je echt voor wie je bent, daarom is het resultaat denk ik ook zo mooi geworden!!."

Silvie heeft voor mij een logo ontworpen en ik heb een fotoshoot bij haar gedaan. In beide is ze echt super goed. Ik heb een logo die echt bij me past en de foto's zijn ook echt heel erg mooi geworden, echt zoals ik ben!

Silvie ziet je echt voor wie je bent, daarom is het resultaat denk ik ook zo mooi geworden!!
Bedankt!

VOLGENDE REVIEW

- Linda -
iborn soullutions

review

"Het was zo'n leuke dag. Ik zat meteen vol
nieuwe ideeën... "

Ik voelde me na de shoot zo energiek!
Het was zo'n leuke dag. Ik zat meteen vol nieuwe ideeën voor mijn website en marketing en het zorgde er zelfs voor dat ik een pratende insta story plaatste. Je hebt dus écht een drempel weggehaald! 
Bedankt Silvie!

VOLGENDE REVIEW

- Sharon -
West interieurs & tuinen

review

"we hebben enorme lol gehad."

Silvie is een topper! k heb bij haar mijn logo laten ontwerpen en een business shoot gedaan. Ze had uitgebreid de tijd voor me genomen en tussen de foto’s door hebben we enorme lol gehad. De foto’s zijn echt fantastisch geworden, op elke foto zie je goed hoe ik ben. Ik zou dus zo weer een shoot bij haar boeken, wie weet doe ik dat over een jaar wel weer ;-)
Ook krijg ik enorm veel leuke reacties op mijn mooie bedrijfslogo. Dankjewel nogmaals!

VOLGENDE REVIEW

- Maaike -
VA Maaike