work with

h

me

 are you ready to

take your business to the next level?

...

Elk evenement heeft zijn eigen unieke sfeer en energie, en ik wilde die momenten vastleggen die mensen met elkaar verbinden. Of het nu een kleurrijk cultureel festival, ik streefde ernaar om de essentie van het moment te vangen - de lachende gezichten, de omhelzingen, de gebaren van vriendschap.

Yes! Tell me more

Een sterk merk begint met een uniek logo dat je identiteit weerspiegelt
Wij helpen je bij het ontwikkelen van een consistente visuele identiteit, inclusief kleurenpalet, typografie en iconografie. Zo straal je consistentie uit op alle kanalen.
Ontdek hoe je je merk kunt positioneren in de markt. We bieden advies en begeleiding om je merkwaarden effectief over te brengen.

Logo Ontwerp
Een sterk merk begint met een herkenbaar logo. Ons ervaren ontwerpteam creëert unieke logo's die de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelen.

Een moderne website is de digitale etalage van je merk. Onze ontwikkelaars bouwen responsieve en aantrekkelijke websites die op elk apparaat goed presteren.

We ontwikkelen een consistente visuele identiteit die zich vertaalt naar alle aspecten van je bedrijf, van kleurenpalet en typografie tot iconografie.

Flyers & Brochures
Onze ontwerpers zetten je boodschap om in visueel aantrekkelijke flyers en brochures, perfect voor marketing- en informatiedoeleinden.

Drukwerk
Van visitekaartjes tot banners, ons drukwerk is van topkwaliteit en laat een blijvende indruk achter op je doelgroep.

Promotieartikelen
Laat je merk stralen op allerlei producten, van mokken tot t-shirts. We creëren merchandise die bijdraagt aan merkherkenning.

Flyers en Brochures
Van opvallende flyers tot informatieve brochures, we creëren ontwerpen die je boodschap helder overbrengen en de aandacht trekken.

Drukwerk
Wij bieden hoogwaardig drukwerk voor diverse marketingbehoeften, waaronder visitekaartjes, posters en banners.

Binnen 3 weken ontvangen jullie per mail een link naar jullie online gallery. Hier kunnen jullie je favorieten uit kiezen. Het is afhankelijk van het geboekte
pakket hoeveel digitale beelden
jullie ontvangen.
Deze worden verstuurd via WeTransfer.com.
Het prachtige mini album kunnen jullie
zelf samen stellen met jullie favo beelden
en zelf gekozen lay out. 

Na de newborn shoot

De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Ik zal zorgen voor de benodigde spullen. Mijn stijl is naturel en puur, ook mijn materiaal is  hier zorgvuldig op uitgekozen.
Zorgen jullie dat het huis goed warm
is (25-27 graden)? 
Tijdens de shoot neem ik uitgebreid de tijd en doe alles in het tempo van jullie kindje. Ik fotografeer jullie kindje alleen, maar maak ook graag beelden
van jullie als gezin.

Tijdens de newborn shoot

GEFELICITEERD!

Jullie mogen mij mailen om een afspraak in te plannen. Deze vindt in ieder geval plaats na de kraamweek, zo rond de 2e of 3e week na de geboorte. 

Nemen jullie eerst samen lekker de tijd om bij te komen van de bevalling en te genieten van deze tijd samen om elkaar een beetje te leren kennen.

HOERA! Jullie kindje is geboren!

werkwijze