Newborn Puck | Newborn fotografie Berkel en Rodenrijs

Puck, ook wel bonusnichtje genoemd 😉 De eerste dochter van Sebas (mijn man) zijn beste vriend. Waar de zwangerschap van Nathalja als een grote verrassing kwam, is het nu zo vanzelfsprekend dat zij deel uitmaakt van hun gezin (en stiekem ook al een beetje van ons leven). De meiden zijn mega verliefd op hun bonusnichtje en kunnen alleen maar kusjes geven en knuffelen. Al denk ik dat ze stiekem ook niet kunnen wachten tot ze wat groter is en ze heerlijk met haar kunnen spelen, haar mee kunnen nemen naar de speeltuin en gezellig met haar kunnen kletsen 😉

Op de verjaardag van haar papa Jarno (Puck was toen 20 dagen jong) mocht ik deze knapperd fotograferen. Omdat ze die nacht niet zo lekker had geslapen (en papa en mama dus ook niet) begonnen we een uurtje later aan de sessie dan we in eerste instantie hadden afgesproken. Voor mij was het weinige slapen van die nacht alleen maar heel gunstig, want Puck heeft heerlijk geslapen tijdens de newbornsessie. Wel is ze heel even wakker geweest, zodat ik ook haar mooie blik met oogjes open heb kunnen fotograferen.
Het was best ingewikkeld om mijn 5 favoriete uit deze serie te kiezen, maar hier zijn ze hoor 😉

Dank je lieve Jarno en Nathalja dat jullie mij uitgenodigd hebben jullie mooie meisje te fotograferen!
Alleen maar liefde voor jullie!
Liefs! X

Stiekem wil ik graag nog een (vrij unieke) extra favoriet beeld aan het lijstje toevoegen. Wanneer sta ik nou net als de papa’s en mama’s op de foto met zo’n heerlijk klein schatje?! Maar dit is wel een heel waardevol beeld voor mij!

Wil jij ook een newbornsessie boeken voor jouw pasgeboren wondertje? Je kan al reserveren tijdens je zwangerschap op basis van je uitgerekende datum. Kijk voor meer informatie op informatiepagina van mijn website of download de online informatie brochure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK portfolio

Meer newborn beelden zien?