Newborn Miané | Newborn fotografie Amstelveen

Amstelveen is niet helemaal mijn werkomgeving, maar als ik een lieve collega uit de brand kan helpen dan doe ik dat natuurlijk graag. Er moest op korte termijn geschakeld worden, want oma was over uit Zuid Afrika en die bleef niet zo lang. Maar Larissa wilde heel graag dat haar moeder bij de newbornsessie aanwezig zou zijn. Na wat passen en meten, wat afspraken verschuiven, kwamen we tot een afspraak en mocht ik de kleine Miané en haar grote broer Rupert fotograferen. Ook van deze sessie deel ik graag mijn favoriete beelden.

Allebei deden ze het super goed en waren ze heerlijk nieuwsgierig. Miané was niet echt van plan om te gaan slapen en heeft tussendoor even een hazenslaapje gedaan… Ze vond het allemaal veel te leuk en genoot ook echt van de newbornsessie. Ze was dan ook -voor een baby van 3 weken- erg snel met bewust lachen, tot aan schaterlachen toe zelfs.

Rupert vond het super leuk om met zijn kleine zusje op de foto te gaan en dat het dan ook super super goed! En na de foto’s met ook papa, mama en oma, vond hij het wel hoogtijd om weer lekker te gaan spelen;)

Thanks for the hospitality Larissa! It was a pleasure to meet you and your family. Wish you all the best!

Liefs Silvie

 

Newbornfotografie AmstelveenNewbornfotografie AmstelveenNewbornfotografie AmstelveenNewbornfotografie AmstelveenNewbornfotografie Amstelveen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK portfolio

Meer newborn beelden zien?