Kraamreportage Noè

Wanneer je kindje net is geboren, komt er zoveel op je af… die bijzondere eerste weken vliegen zo voorbij. Je word geleefd, terwijl je het liefst juist in deze weken zou willen blijven hangen. Het zit vol met ‘eerste keren’ en bijzondere momenten.

Bij dit mooie gezin was ik om wat fijne momenten uit de kraamweek te fotograferen. “Gewoon’ de liefde vast leggen op beeld. Met als hoogtepunt het moment dat grote broer Milo zijn zusje Noè voor de eerste keer mocht vasthouden. Zo trots als hij daar zat met zijn zusje op schoot, kusjes geven, handjes aaien… Zo’n moment waar je ontzettend van geniet als het er is, maar wat je zo snel weer ‘vergeet’.

Dit gevoel wil ik voor jou vast leggen op beeld, zowel op foto als in video (onderaan deze blog!). Wil je meer info over een kraamreportage, klik dan hier!

Reactie van mama Evelien:

“We hebben hele mooie foto’s die vast hebben gelegd hoe onze oudste de baby voor het eerst vasthield, hoeveel liefde er was die dag tussen ons hele gezin en ook afzonderlijk van papa/mama naar de baby en zelfs prachtige individuele foto’s van onze oudste en van de baby! Het is zo waardevol om je baby vast te leggen hoe hij op dat moment is, zo nieuw en zo klein, ze veranderen zo snel!! Het was zo fijn dat de shoot zo natuurlijk ging en niet geposeerd was. Het was super relaxed, gezellig, en het ging allemaal heel natuurlijk. Daardoor krijg je én prachtige foto’s, én het is zoveel relaxter dan poseren (heb je ook geen zin in dan). De video blijft ook zo mooi om terug te kijken en neemt je echt weer mee naar hoe die eerste dagen thuis waren. De oudste (peuter van 3) vond het ook helemaal fantastisch en mocht ook helpen met foto’s maken. Van de foto’s en video kunnen we voor altijd blijven genieten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK portfolio

Meer newborn beelden zien?