Business branding shoot beautysalon

Heb jij een heerlijke lunchroom of kapsalon, een mooie beautysalon of atelier, een smaakvol koffietentje of bloemenwinkel? Of werk je vanuit huis als interieur stylist of hormooncoach, of als fotograaf of kindercoach?

En wil jij je online zichtbaarheid naar een hoger level tillen? Genoeg content hebben om weer lekker vooruit te kunnen plannen? Dat kan!!

Dat is precies wat Esther van Essenz for Skin ook graag wilde. Samen met haar heb ik heel wat gezellige uurtjes in haar prachtige salon in Delfgauw doorgebracht om mooie content te maken. Hoe drinkt Esther haar koffie, waar ligt haar passie en hoe zie je dat terug. Maar uiteraard maken we ook mooie portretten. En dat in combinatie met een hoop kletsen, lachen en koude theetjes drinken (want als je eenmaal lekker aan het shooten ben, vergeet je die gewoon op te drinken;))

Wil je meer informatie over een business shoot? Klik dan hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volgende Post

vorige Post

BEKIJK portfolio

Meer newborn beelden zien?