Newborn Wout

Wanneer ik een pasgeboren kindje mag fotograferen, word ik heel blij om mooie beelden te maken van het kindje alleen. Zoals hij/zij zich uitrekt, de verschillende gekke gezichtjes die hij/zij in een paar seconden kan maken, het niezen, geeuwen of de lachstuipjes… maar het allermooiste vind ik de beelden van de baby met zijn/haar papa en mama en/of grote broer/zus.

In dit geval heeft Wout het ontzettend getroffen met zo’n mega zorgzame, nieuwsgierige en lieve grote broer die hem alleen maar in de watten wilde leggen en wilde knuffelen. Ook heeft hij mij geholpen met alle spullen klaar zetten en zelfs met het maken van wat beelden van zijn papa en mama en kleine broertje.

Dank je wel Lisa dat je me hebt uitgenodigd om deze mooie herinnering voor jullie te maken. Veel geluk met je mannen!

Newborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn WoutNewborn Wout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK portfolio

Meer newborn beelden zien?