Newborn Dominique | Newborn fotografie Rijswijk

Boek je mijn newborn pakket Gold, dan krijgt ook jouw kindje ook een mooi podium op mijn website.
In dit geval zijn het heel veel kindjes en wel die van mijn lieve nichtje Marlous.

Alle 4 deze knappies heb ik als baby mogen fotograferen en zelfs de zwangerschap van de tweeling is door mij vast gelegd. De foto van de 4 kindjes samen is binnen 5 minuten gemaakt. En dat met een kindje van 4 jaar en tweeling van 2 jaar en een wakkere baby. De grote zussen en broer hadden er zo ontzettend veel zin in (en worden ook regelmatig door mama gefotografeerd, dus zijn wel wat gewend) dat ze niet konden wachten om deze foto te maken. Geweldig toch..?! Ze zijn zelfs nog allemaal apart met hun baby zusje op de foto gegaan. En met veel plezier kan ik je vertellen!

En dan papa en mama samen met Dominque… precies zoals ik Ben en Marlous ken. Ik ben echt verliefd op dit beeld! Ze zijn hier zo op hun gemak en zo zichzelf, ik vind dat zo mooi!

Kortom… een prachtig meisje met 2 geweldige zussen en broer en natuurlijk 2 liefdevolle ouders. Deze dame gaat genieten in dit warme gezin:)

Marlous en Ben, wat vind ik het speciaal dat ik deze mooie momenten heb mogen fotograferen. Wat een rijkdom jullie mooie gezin… GENIET!! Vind je het leuk om Marlous en haar heerlijke en drukke gezin te volgen, kijk dan zeker eens op haar blog Blije Moeders. Heerlijk herkenbare verhalen over het chaotische leven van een moeder van 4 jonge kindjes.

Wil jij ook een newbornsessie boeken voor jouw kindje? Super leuk! Je kan al (vroeg) tijdens de zwangerschap jouw plek in mijn agenda reserveren op basis van je uitgerekende datum. Wil je meer informatie? Mail me dan jouw vragen!

Liefs Silvie

Newbornfotografie RijswijkNewbornfotografie RijswijkNewbornfotografie RijswijkNewbornfotografie RijswijkNewbornfotografie Rijswijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK portfolio

Meer newborn beelden zien?